Over ons

Over

Landgoed Leudal wordt circulair ontwikkeld. Op het voormalige campingterrein ontwikkelen we nu luxe HotelHuisjes. De eerste twintig worden reeds verhuurd. Ongeveer elke maand komt er een nieuwe woning gereed op het park. Bij de ontwikkeling van onze woningen en centrale faciliteiten belasten we het milieu zo minimaal mogelijk. Waar mogelijk maken we gebruik van reeds gebruikte bouwmaterialen. Bij ons hebben de bouwmaterialen al ervaring. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u tijdens uw verblijf geen overlast van de verbouwingen ervaart.

De energievoorziening is modern en ecologisch verantwoord. De woningen zijn volledig losgekoppeld van het gasnet. Primair komt de energie van 2000 zonnepanelen. De woningen worden verwarmd met moderne warmtepomp system. Dit geeft een aangename verwarming in de winter, en een comfortabele koeling in de zomer. Warmwater wordt deels opgewekt met zonnecollectoren en heat-pipe systemen. Landgoed Leudal produceert meer energie dan  ze verbruikt.

Op Landgoed Leudal ervaart u de luxe van een hotel in uw eigen recreatiewoning. Er is een optie beschikbaar voor nog meer luxe, zoals dagelijks opgemaakte bedden en schoonmaak of verse warme broodjes aan uw deur geserveerd. 

Op Landgoed Leudal beleeft u een rustige vakantie met enkele vrienden of uw partner. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor groepsreserveringen. Trainingsaccommodatie is beschikbaar voor groepen tot 20 personen.

In een aantal accommodaties zijn tegen een meerprijs,  honden toegestaan. Dus graag even aangeven bij uw reservering.

Locatie


Landgoed Leudal ligt dicht bij Roermond, in het hart van een prachtig natuurreservaat. Het natuurgebied het Leudal biedt 850 ha aan bos en wandelgebied, en wordt doorkruist door een aantal riviertjes. Aan deze riviertjes liggen in de directe omgeving 3 bijzondere watermolens. In het Leudal is er een uitgebreid aanbod aan ruiterpaden, fiets- en wandelroutes.

Roermond ligt op 10 minuten rijden van Landgoed Leudal. Roermond ligt aan de rivier de Maas en biedt zeer veel watersport mogelijkheden. Hier huur je gemakkelijk een zeilboot, surfplank of fluisterboot. 

Roermond heeft een historisch stadscentrum en is bekend om zijn Designer Outlet Center. Van over de hele wereld komen mensen op bezoek om hun garderobe uit te breiden.

Faciliteiten

Watersporten Fotokopieerapparaten Business center
Kabel-tv Tuinterras Picknickgebied/-tafels
Brandalarm Rookdetectors Videobewaking van ingangen
Videobewaking van foyer Videobewaking van gangen 24-uurs beveiligingsdienst
Privéparkeergelegenheid Gemarkeerde parkeerruimten voor gehandicapten Wandelroutes
Conferentievoorzieningen Draadloos LAN met internet Gratis draadloos internet
Terras Zonneterras Allergenen vrij

Services

Bedlinnen wisselen Bagage opslag

Beleid

Checkin Wel ingechecked
Checkout Wel uitgechecked
Roken Roken niet toegestaan
Huisdieren Huisdieren toegestaan