Over ons

Alles over Landgoed Leudal

Landgoed Leudal is een duurzaam, kleinschalig vakantiepark dat zich sympathiek onderscheidt in de regio door een uniek en persoonlijk concept. U verblijft geheel privé in een vakantiewoning, compleet met keuken, bad- en slaapkamer. Tegelijkertijd is het bed voor u opgemaakt en maken wij gebruik van een handdoeken service. Indien gewenst, kunt u gebruik maken van onze luxe ontbijtservice die aan de deur geserveerd wordt en staan onze medewerkers voor u klaar op de receptie.

Bij Landgoed Leudal wordt circulair gebouwd. Dit betekent dat bouwmaterialen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Om de milieu-impact te verkleinen, geven wij daken, deuren, muren en raamkozijnen van bestaande bouw een tweede leven. Als bezoeker heb je geen idee dat de deur naar je slaapkamer ooit een klaslokaal opende!

Momenteel zijn 19 Hotelhuisjes in gebruik genomen, de overige huisjes zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. De ontwikkeling van deze huisjes is volop in beweging. Circulair bouwen kost wel meer tijd. De bouwmaterialen kunnen immers niet gewoon besteld worden, want de bouwmaterialen liggen niet kant en klaar op voorraad.

Eind 2021 openen we het GroepsHotel. We hebben een voormalig verpleegtehuis naar Landgoed Leudal verplaatst en weer helemaal bij de tijd gebracht. Het is nu ingericht als luxe groepshotel. Dit gebouw bestaat uit drie zelfstandige vleugels met elk 18 Hotelkamers met eigen badkamer. We verhuren het groepshotel per vleugel, met maximaal 36 personen per vleugel. Elke vleugel heeft zijn eigen keuken, recreatiezaal en terras. Het gebouw is zo ontwikkeld, dat elke groep geniet van haar eigen privacy. Daarnaast zijn er diverse vergaderzaaltjes, break-out rooms en een Bar.


Landgoed Leudal ligt midden in Limburg in het Leudal, een uniek natuurgebied. Het natuurgebied Leudal is achthonderd hectare groot, met bossen, meanderende beekjes en zandafgravingen. In het gebied zijn veel watermolens, waarvan een aantal te bezichtigen zijn. Tijdens uw ochtendwandeling is er een grote kans dat u een ree, wild varken, hert of zelfs een vos aantreft.

In de omgeving van Landgoed Leudal is een goede balans te vinden tussen de rust en ruimte van de natuur en het bruisende Roermond. In Roermond zijn vele activiteiten te beleven, zo kunt u op een heerlijke zomerse dag een bootje huren om te genieten op de Maas, kunt u shoppen in de binnenstad of het Designer Outlet, kunt u smullen van de Limburgse vlaai of andere lekkernijen van de lokale horecaondernemers en nog veel meer.

Leudal is een prachtig gebied om volledig tot rust te komen. Er zijn talrijke fiets- en wandelroutes waarmee u, uw dag kunt vullen. Voor details over de activiteiten in de omgeving kunt u meer informatie opvragen op de receptie.

Openingstijden receptie

In verband met de huidige coronamaatregelen is onze receptie gedurende de volgende tijden geopend:

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 12:00

Wij zijn iedere dag wel telefonisch en per mail bereikbaar van 09:00 tot 20:00.