COVID-19

Onze maatregelen omtrent COVID-19

Ons landgoed is bij uitstek geschikt voor een verblijf in tijden van corona. De veiligheid van onze gasten wordt gewaarborgd. Onze huisjes staan los van elkaar en hebben uiteraard ieder een eigen sanitair. Op het ruime terrein kun je op gepaste afstand van andere bezoekers blijven. 


De receptie is geopend en het team van Langoed Leudal staat ten alle tijden klaar om je vragen te beantwoorden. Wel vragen wij je vriendelijk om bij betreding van de receptie een mondkapje te dragen en je handen te desinfecteren. Wil je graag gebruikmaken van onze contactloze check-in? Geef dat dan even aan bij je reservering. Dan zorgen wij dat de sleutel klaarhangt in een sleutelkluisje.

De huisjes worden na ieder bezoek hygiënisch gereinigd. Het landgoed volgt nauwgezet de regels van de RIVM en zet alles in het werk om verspreiding van het virus te voorkomen.

Je hoeft bij ons geen QR-code te laten zien, gezien de huisjes op ruime afstand van elkaar af staan en er nauwelijks tot (indien contactloze check-in gewenst is) geen persoonlijk contact is.

Laatste update: 6 november 2021