Werken Bij

Vacatures

Vacature Hotelmanager Landgoed Leudal

 

Houd je er ook zo van om het een ander naar de zin te maken, voor klanten een fijne tijd en leuke beleving te verzorgen? Houd je van out of the box, van iets anders dan anders? Ga je niet altijd voor doorsnee en dat wat iedereen najaagt? Misschien ben jij onze nieuwe Hotelmanager en ga je onze klanten optimaal laten genieten van de Rust & Ruimte bij Landgoed Leudal.

Wij zoeken een Hotelmanager voor Landgoed Leudal, een uniek concept in de verblijfsaccommodatie, met een fantastische ligging, direct aan het prachtige natuurgebied Het Leudal. Geschikt voor recreatief verblijf en zakelijke trainingen, individueel of in groepsverband.

Landgoed Leudal is met haar HotelHuisjes uniek omdat we hotelfaciliteiten bieden in de vorm van recreatiewoningen, met de privacy van een recreatiewoning en service van een hotel (opgemaakte bedden, handdoeken, ontbijt aan de woning).

Landgoed Leudal is ook uniek omdat we een van de meeste groene ondernemingen binnen de branche zijn, vanwege het circulair bouwen met materialen met ervaring en vanwege de ontwikkeling tot een energie neutrale verblijfsaccommodatie. Nog steeds wordt volop geïnvesteerd zodat Landgoed Leudal aan het einde van 2021 beschikt over circa honderd kamers, wellness en tien trainingszalen.

 

Wat doet onze Hotelmanager?

Je komt niet in een gespreid bedje. Je werkt mee aan het opzetten van de organisatie die de exploitatie van de groei-ambities realiseert.

De Hotelmanager Landgoed Leudal heeft de leiding over alle operationele activiteiten. Onder de taken vallen zowel dienstverlening als personeelsmanagement als hoteladministratie.

De Hotelmanager heeft ten eerste de verantwoordelijkheid over alle dienstverlening binnen het hotel, zoals receptie, reserveringen en verkoop, conciërgediensten, schoonmaak, onderhouds- en opknapwerkzaamheden. Hij is eindverantwoordelijke op vele gebieden. Denk hierbij aan het verblijfsgereed maken van de HotelHuisjes of het in- en uitchecken van de gasten. Wanneer gasten vragen of klachten hebben over het hotelbeleid, kunnen zij hiervoor terecht bij de Hotelmanager.

Een andere belangrijke taak van de Hotelmanager is het coördineren van het personeel. Hierbij houdt hij toezicht op het functioneren van de medewerkers om alle werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening is een taak van de Hotelmanager. Tevens is de Hotelmanager betrokken bij het aannemen en selecteren van nieuwe werknemers en het begeleiden hiervan.

Een derde taak waar de Hotelmanager zich mee bezighoudt is de financiële administratie. Zo ontwikkelt hij bijvoorbeeld marketingstrategieën, beheert hij de boekhouding en budgetten en streeft beoogde winstcijfers na. Het inkopen van diensten of producten gebeurt vaak in overleg met de directie. Het is echter de taak van de Hotelmanager om te onderhandelen met leveranciers over een voordelige inkoopprijs van producten of kostprijs van de dienstverlening en met grote klanten.

De Hotelmanager is lid van het managementteam en rapporteert aan de Algemene Directeur.

 

Wanneer solliciteren?

Je hebt gestudeerd aan de hogere hotelschool of een vergelijkbare opleiding en hebt een paar jaar relevante ervaring opgedaan in een hotel of conferentiecentrum. Je bent toe aan de volgende stap om extra verantwoordelijkheid te dragen. Je houdt wel van een uitdaging.

 • Je bent vrolijk en positief ingesteld.
 • Je bent initiatiefrijk en streeft naar perfectie, ziet oplossingen in plaats van problemen en houdt van een uitdaging.
 • Je bent in staat om snel te schakelen wanneer een plan of de omgeving verandert.
 • Je bent een teamplayer en je vindt het belangrijk dat er respectvol wordt omgegaan met elkaar, zowel met de gasten als met je collega’s.
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, beschik je over empathisch vermogen, kun je met hetzelfde gemak communiceren met klanten, medewerkers, leveranciers en collega’s.

Solliciteren

Meer informatie en sollicitaties bij Wilbert Hikspoors (Algemeen Directeur) via

Wilbert@LandgoedLeudal.nl

 

  

Vacature medewerker technische dienst Landgoed Leudal

 

Functieomschrijving

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst op twee vakantieparken: Flexhotels en Landgoed Leudal. Deze zijn gehuisvest op dezelfde locatie. Werkzaamheden bestaan o.a. uit diverse kluswerkzaamheden, groenvoorziening en technische dienst. Dus heb jij zin om te werken binnen een kleinschalig team en hou je van afwisseling, dan is deze job zeker wat voor jou!

Als medewerker technische dienst ben je voornamelijk bezig met het oplossen van de meest voorkomende klussen en storingen in woningen en andere gebouwen., voornamelijk reparaties en onderhoud van vakantiewoningen. Een overzichtelijke aansturing vindt plaats via Trello (een werkapp). Daarnaast lever je een bijdrage aan de benodigde voorbereidingen voor projecten en werkzaamheden.

Het profiel van een allround storingsmonteur technische dienst

 • Fulltime beschikbaar.
 • Technisch en praktisch inzicht.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in de mentaliteit en flexibiliteit die past.
 • Je bent leergierig, resultaatgericht en een teamplayer.
 • Je denkt in oplossingen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Passie en plezier in je werk zijn voor ons erg belangrijk.

Spreekt deze functie je aan en wil je een gezellig team komen werken, reageer dan op deze vacature met een motivatiebrief en CV naar info@landgoedleudal.nl.